SANDNES ULF-EIK 3-0

GANDDAL (Aftenbladet): — Det var kjekt å få en scoring. Det tynger alltid å stå uten nettkjenninger, så nå er jeg glad på både laget og egne vegne, sier den svenske 23-åringen etter å ha gitt Sandnes Ulf ledelsen 1-0 i treningskampen mot Egersund like etter pause. Det var en pen enkeltprestasjon som ga de lyseblå ledelsen, og som tok av Engblom en tyngende ryggsekk.

Han har vært i Haugesund siden 2012, men sto bare med tre mål for FKH. Derfor smakte den første scoringen for Sandnes Ulf godt. Det syntes også trener Bengt Sæternes.

— Det er viktig at spissene våre scorer. Og i dag fikk vi se at både Pontus, Marius Helle og Kent Håvard Eriksen fant veien til nettmaskene. Det er jeg godt fornøyd med. Selv om vi ikke scoret mot EIK før pause, førte vi kampen og var tålmodige. Etter pause kom uttellingen, konstaterer Sæternes overfor Aftenbladet.

EIK var med på notene på Ganddal. Laget var gode på dødballer, og hadde to skudd i stolpen. Det må også anføres at EIK manglet seks mann, i en tropp der mange sliter med influensa. Laget spiller ny treningskamp mot Ålgård allerede fredag.

Sandnes Ulf hadde et skuffende 0-0 resultat mot Vard-Haugesund sist helg. Onsdag kom scoringene.

— Jeg har bare vært tre uker i klubben, men synes det ser bra ut. Nå gleder jeg meg til å komme til Spania og trene på gras, sier Pontus Engblom.

Det gjør også Trond Erik Bertelsen, som spilte andre omgang som venstre back.

— Det er stor konkurranse om plassene. Men slik skal det være. Jeg ser fram til å spille for Sandnes Ulf, sier Bertelsen.

KAMPFAKTA

Treningskamp menn

Sandnes Ulf-EIK 3-0 (0-0)

Ganddal idrettspark

200 tilskuere

Mål: 1-0: Pontus Engblom (53), 2-0: Maris Helle (59), 3-0: Kent Håvard Eriksen (70)

Gult kort: Mads Nørby Madsen, EIK og Anel Raskaj, Sandnes Ulf.

Dommer: Daniel Higraff, Brodd.

Sandnes Ulf (4-4-2): Hannes Halldorsson (Sean McDermott fra 64.) - Vegard Skjørestad (Malaury Martin fra 46.), Nikolai Geertsen (Kent Håvard Eriksen fra 64.), Kenneth Sola, Erik Tønne (Trond erik Bertelsen fra 46.)- Tonni Brochmann (Niklas Sandberg fra 52.), Aksel Berget Skjølsvik (Krister Landa fra 80.), Anel Raskaj, Ole Kristian Langås (Vegard Aasen fra 77.)- Marius Helle, Pontus Engblom (Axel Kryger fra 64.).

EIK (4-4-2): Igor Spiridinov -Miguel Diez, Dennis Nielsen, Hafthor Thrastarson, Mads Nørby Madsen - Espen Stene Rasmussen, Lars Jørgen Mork, Granit Buzuku, Elion Shatri - Eivinas Zagurskas, Cato Hansen.