STAVANGER (aftenbladet.no): Først en drøy time før midtnatt, 60 minutter etter at dommer Brage Sandmoen blåste av kampen mellom Viking og Rosenborg, kom en nedtrykt Håkon Skogseid tuslende ut av garderoben. Viking-stopperen måtte se at Rosenborg scoret fire mål etter hjemmelaget hadde tatt ledelsen.

— Jeg har ingen god følelse akkurat nå, og slik tror jeg også de andre spillerne har det. Det som startet så bra, endte meget skuffende, erkjenner Skogseid.

- Passive

Likevel har han ingen problemer med å ta selvkritikk på lagets vegne:

— Rosenborg skulle ikke fått utligne til 1-1 så fort etter vårt ledermål. Vi var for passive i den situasjonen, selv fulgte jeg med på et løp til John Chibuike. Så tar de ledelsen 2-1, noe som resulterte at vi måtte satse framover. Dermed blottla vi oss dessverre litt for mye bakover. Men det må jo tilføyes at Rosenborg traff på alt. Samtlige scoringer var jo drømmetreff. Slik er det bare, og det er de klassiske marginene som går imot et lag som sliter, sukker Skogseid.

Cupen en trøst

Nå søker han trøst i den forestående åttendelsfinalen mot Brann i cupen:

— Jeg er glad vi får en ny kamp allerede onsdag. For selv om ikke dette var noen ideell oppladning til det oppgjøret, får vi en sjanse til slå tilbake fort. Det tro jeg alle spillerne er svært innstilt på , sier Skogseid.

Gjennomgang mandag

Viking har fri søndag, mens trener Kjell Jonevret skal starte mandagen med en gjennomgang av kampen mot Rosenborg:

— Du kan ikke gjøre alt på treningsfeltet, det er i kampene vi ser og lærer. Nå må vi prøve å ta med oss det mest positive fra RBK-kampen videre. For selv om vi tapte med stygge sifre, var ikke dette en 1-4 kamp. Det resultatet lyver i forhold til kampbildet, mener Jonevret.