VIKING — ROSENBORG 1-4

Stavanger (Aftenbladet.no): - Jeg kommer fra en garderobe med mange nedtrykte spillere, og har forsøkt å oppmuntre dem etter beste evne. For jeg skjønner at skuffelsen er stor når du taper 1-4 hjemme. Akkurat det var dumt, for dette føltes ikke som en 1-4 kamp. Et knapt 1-2 tap kunne man akseptert, 1-4 er for mye og veldig dumt, sier Jonevret til Aftenbladet.no.

Les også:

Allerede mandag morgen vil han ta en videogjennomgang av kampen med spillerne.

-Jeg må prøve å ta fatt i noe av det positive, for det fantes faktisk. Jeg synes vi hadde bra fart fra start, angrep direkte i lengderetningen og skapte også noen sjanser. Så blir vi for passive i forsvarsspillet på 1-1, og vi må også erkjenne at vi ikke skapte noe etter at Rosenborg gjorde 2-1. I tillegg falt laget litt tilbake til gamle takter etter pause, da gikk det for mye på tvers og var for omstendelig. Det er ting vi må prøve å rette på fram mot cupkampen mot Brann onsdag, sier han.

- Juniorfeil

Også Vikings målscorer, André Danielsen syntes 1-4 var tungt å svelge:

- Vi gjør for mange juniorfeil i forkant av Rosenborgs mål. På 1-1 rygger vi og lar Fredheim Holm fyre fra 16 meter og det er også ting å sette fingeren på i forkant av de andre. Det var flotte avslutninger isolert sett, men Rosenborg skal ikke få komme til de sjansene, sier han.

- Hva synes du om at du er vikings toppscorer med tre mål?

— Personlig er jeg fornøyd med mine tre scoringer, men for Viking som klubb er det jo ikke spesielt oppløftende at det er jeg som er toppscorer. Det sier vel litt om vår situasjon, mener han.

Stygt tapt

Valon Berisha forlot Viking Stadion med bøyd hode:

- Dette ble et alt for stygt tap. Etter en bra første omgang klarte vi ikke å følge opp etter pause, og personlig merket jeg at det er tre uker siden jeg sist spile kamp. Jeg var litt rusten, sier midtbanespilleren.

Nå kan han nesten ikke vente på neste kamp:

— Jeg er veldig glad for at vi får en ny sjanse mot Brann i cupen allerede onsdag. Da må vi ut for å revansjere oss.