BRANN — LILLESTRØM 2-3:

BRANN STADION (bt.no): Brann ga fra seg seieren etter å ha ledet 2–1 mot Lillestrøm mandag. Det irriterer Huseklepp. Han mener Brann må bli flinkere til å lede fotballkamper.

- Vi slapp oss nedpå da vi ledet. Det skal ikke være slik. Det er de andre som skal stresse når vi leder – ikke vi. Dette må vi finne ut av og gjøre noe med.

Huseklepp scoret begge Branns mål, et på hodet og et på straffe. Mathis Bolly ble tomålsscorer for LSK, mens Anders Østli ble kampens matchvinner da han headet en dødball i mål syv minutter før full tid.

- Ga det vekk

Huseklepp mener Brann har seg selv å takke etter at seiersrekken på hjemmebane sluttet med tap.

— Vi kjørte over Lillestrøm i 1. omgang, men så inviterte vi dem inn igjen i kampen etter pause. Vi ga det vekk. I annen omgang var det ikke samme trykk – ikke samme bevegelse. Det er vanskelig å si hvorfor.

Slik var målene

Huseklepp scoret sitt tredje mål på hodet i karrieren mot LSK, da han headet inn et presist innlegg fra Fredrik Haugen. Han husker godt målene han har headet inn bak keeper.

— Jeg scoret mot Roma for Bari, og mot Strømsgodset i 2009. Det var gøy å se den gå inn denne gangen, sier Huseklepp. Straffescoringen beskriver han slik:

— Jeg så at keeper gikk ned, og da skjøt jeg i krysset. Det var ledig der – igjen. Det er kjedelig nå å ikke kunne glede seg over to mål og seier, sier Huseklepp.