På overgangsvinduets siste dag sikret MHK signaturen til strekspiller Isabel Blanco. Den tidligere landslagsspilleren kommer fra Larvik, og har signert kontrakt ut sesongen. Blanco har blant annet gullmedalje fra håndball-EM i 2004 og 2008, og 36-åringen har serie-, NM— og sluttspillgull med Larvik.

Dermed har MHK sikret seg en solid forsterkning foran de resterende kampene, hvor det viktigste blir å unngå nedrykk for Molde. Laget ligger utsatt til, med bare ett poeng foran nedrykksplass.

Klubben har vært tydelig at de har vært på utkikk etter rutinerte spillere, ettersom dagens stall har mange unge talenter.

– Viktig tilvekst

– Jeg er svært glad for å kunne signere kontrakt med Molde HK Elite. Jeg gleder meg stort til å kunne bidra i et ungt og lovende mannskap. De har et spennende lag på gang med mange yngre landslagsspillere i stallen. Jeg håper at jeg kan bidra med min rutine og ferdigheter som håndballspiller slik at laget klarer seg Grundigligaen, sier Isabel Blanco i en pressemelding fra MHK.

Tidligere i januar sikret MHK signaturen til Tine Rustad Albertsen, som også har erfaring fra det norske landslaget og Larvik.

– Isabel er enda en svært viktig tilvekst til et ungt mannskap i Molde HK Elite. Sammen med nylig signerte Tine Rustad Albertsen, vil Isabel Blanco supplere den rutinen i laget som kan bli avgjørende i seriespillet framover. Isabel Blanco har blant annet vært en av norsk håndballs fremste forsvarsspillere, og vil være en viktig brikke i serieinnspurten, sier sportslig leder Carl Henrik Indbjør i pressemeldingen.