MOLDE (Rbnett): Molde Håndballklubb er enig med Tine Rustad Albertsen (35) om en avtale som løper ut inneværende sesong. Spilleren presenteres under en pressekonferanse på Seilet i Molde tirsdag.

-En av klubbens mest sentrale og rutinerte spillere, Ines Khouildi, er ute på ubestemt tid på grunn av en hodeskade. Dette er hovedgrunnen til at vi nå henter inn erfarne Rustad Albertsen, sier sportslig leder Carl Henrik Indbjør i Molde HK Elite.

35-åringen startet karrieren i Fjellhammer før hun ble en av Larviks mestvinnende spillere gjennom tidene. Merittlista er ekstrem: 43 landskamper og EM-gull med Norge i 2008. Som Larvik-spiller har hun vunnet Champions League en gang (2011) og cupvinnercupen to ganger (2005, 2008). I norsk håndball har hun samlet elleve seriemesterskap og tolv NM-gull.

Rustad Albertsen spilte sin siste kamp for Larvik i cupfinalen mot Halden for ett år siden, sammen med profiler som Nora Mørk, Anja Hammerseng-Edin, Gro Hammerseng-Edin og Karoline Dyhre-Breivang. Nå blir hun altså lagvenninne med Anniken Obaidli og de andre ferske MHK-spillerne.

-Jeg gleder meg til å bidra sammen med disse talentfulle jentene i Molde HK. I utgangspunktet hadde jeg bestemt meg for å avslutte håndballkarrieren etter siste fødsel, men synes det vil være spennende å kunne hjelpe klubben. Jeg tror laget vil klare seg i Grundig-ligaen, sier Rustad Albertsen i en pressemelding.

-Tine en svært viktig tilvekst til et ungt mannskap i Molde HK. I første omgang blir Tine en erstatter for Ines, så får vi se hvordan dette utvikler seg når hun er tilbake etter skade, sier Carl Henrik Indbjør.

Molde ligger på kvalifiseringsplass i eliteserien, tredje sist på tabellen. Neste seriekamp er borte mot jumbo Nordstrand kommende søndag.