MANCHESTER CITY-BOURNEMOUTH 5-1

Først kom det ingenting. Så kom det litt. Deretter kom det ingenting. Svindyre Sterling, tidenes dyreste engelske fotballspiller, imponerte ikke de første månedene i ny drakt.

Men plutselig kom alt da Manchester City utklasset Bournemouth med 5-1. Raheem Sterling herjet med Joshua Kings Bournemouth-lag og scoret tre ganger, alle sammen i første omgang.

— Det er viktig for Raheem å gjøre flere mål og utvikle sine avslutninger. Han blir bare bedre og bedre, jeg er helt sikker på at han kommer til å lage mange flere mål, sa Manchester City-manager Manuel Pellegrini.

Sterling sendte City i ledelsen etter pasning fra Wilfried Bony da det var spilt syv minutter.

På stillingen 2-1, etter 29 minutter, gjorde den tidligere Liverpool-spilleren det meste selv. Sterling fintet bort to Bournemouth-spillere og satte ballen i mål.

På overtid i første omgang scoret han sitt tredje og Citys fjerde. Før denne kampen hadde han sørget for ett seriemål for Manchester City. Men på 38 minutter mot Bournemouth sørget han for tre på 38 minutter.

Dermed var det ingen som snakket om at Sergio Agüero var ute med skade den neste måneden. City vartet periodevis opp med festfotball på egen hjemmebane, vant til slutt 5-1 og topper tabellen med 21 poeng.