Zlatan Ibrahimovic linkes til Manchester United, men det skremmer ikke tyske Rot-Weiss Oberhausen fra å forsøke å sikre seg den svenske fotballstjernen.

Rot-Weiss Oberhausen, en semiprofesjonell klubb på fjerde nivå i tysk fotball, har like godt sendt et kontraktstilbud til Zlatan i kjølvannet av svenskens beslutning om å forlate Paris Saint-Germain.

Den tyske fotballminiputten kan naturlig nok ikke konkurrere med Manchester United hva gjelder økonomi, klubbstørrelse, rykte og publikumsoppslutning, men Rot-Weiss Oberhausen har likevel kommet opp med en kreativ pakke med goder til det som ville blitt en drømmesignering.

Svenske pølser

Torsdag ble Zlatans kontraktstilbud postet på klubbens nettsider ledsaget av teksten «RWO og Ibrahimovic i samtaler».

Avtalen Zlatan er forelagt inneholder et løfte om at byen Oberhausen umiddelbart gis status som monarki og Zlatan blir dens konge. Klubben lover videre å fjerne den tradisjonsrike bratwursten fra klubbens kiosker og erstatte den med svenske pølser.

Et lokalt bryggeri skal i tillegg ha tilbudt seg å omdøpe sitt øl til IbrahimovicPilsnener.

Som om ikke det var nok til å friste Zlatan, inkluderer kontraktsforslaget også å bygge en splitter ny tribune med materialer fra møbelgiganten IKEA.

— Spilleren vil bestemme seg i løpet av de kommende dagene, skriver klubben - og tilføyer:

— Vi er forsiktige optimister med tanke på positivt resultat.

Tilbyr guidet rundtur

Spørsmålet er om det noen gang vil komme et svar fra Ibrahimovic-leiren. I Oberhausen er man forberedt på at telefonen forblir tyst.

— Pressemannen vår hadde tydeligvis ikke noe annet å foreta seg en onsdagskveld, sier klubbpresident Hajo Sommers til den tyske TV-kanalen Sport1 om det humoristiske påfunnet.

— Den unge mannen har åpenbart for mye fritid, men jeg synes det er morsomt, tilføyde han.

Sommer har selv tilbudt seg å hente Zlatan på flyplassen og gi fotballstjernen en guidet tur i Oberhausen dersom han skulle være interessert.

— Det ville nok blitt en helt ny opplevelse for ham, sier klubbpresidenten. (©NTB)