Spekulasjonene foran Zlatan Ibrahimovic' pressekonferanse var mange. Flere svenske journalister trodde at superstjernen nå skulle annonsere at han ville gi seg på landslaget. Slik ble det ikke.

— Det er ikke noe jeg har tenkt på. Ikke noe jeg har lagt energi i. Jeg har ikke diskutert det med noen. Jeg er her for å spille EM, sa svensken, sa Zlatan til det fremmøtte pressekorpset.

Videre hadde man håpet at spissen, som har vært sterkt linket til først og fremst Manchester United, skulle fortelle hvor veien går videre. Zlatan ga seg i franske Paris Saint Germain etter denne sesongen.

— Jeg håper å spille fotball til høsten. Jeg ønsker å gi meg på topp. Men jeg har gjort min beste sesong noensinne. Hvis jeg kjenner at jeg ikke kan gi mitt beste, så vil jeg overlate plassen til noen andre, sa Zlatan.

En overgang til Malmö, slik ryktene vil ha det til skal være aktuelt, kommer ikke til å skje.

— Det er helt uaktuelt. Jeg er for god for Allsvenskan, sa 34-åringen.

- Jeg vil at dere skal skrive historiene deres. Så kan jeg kose meg med å se hvem som skriver de beste historiene. Når jeg blir lei av det skal jeg fortelle hvor jeg går, sa svensken.

Og på sedvanlig Zlatan-vis svarte han følgende på spørsmål om hvem han tror vinner EM, og hvem han tror blir toppscorer.

— Hvis ikke vi vinner bryr jeg meg ikke hvem som vinner. Hvis ikke jeg blir toppscorer, bryr jeg meg ikke om hvem som blir toppscorer.