Zlatan Ibrahimovic er blant de heteste overgangsobjektene i Fotball-Europa. Svensken er ferdig i fransk fotball, og står klar til å starte et nytt kapittel i fotballkarrieren. Foto: Reuters

De siste dagene er det blitt hevdet at Zlatan Ibrahimovic er på vei til Manchester United.

Da José Mourinho ble bekreftet som den engelske storklubbens nye manager, fikk overgangsryktene mer bensin på bålet.

Zlatan har spilt under Mourinho i Inter, og har tidligere snakket om at han har jevnlig kontakt med portugiseren. Den svenske landslagskapteinen har også tidligere hevdet at han har bestemt seg for hvor han skal spille fotball neste sesong.

Har du sett laget?

Har ikke bestemt noe

Men nå kan overgangssagaen se ut til å ta en ny vending. I et intervju med svenske Expressen, avviser Zlatans agent Mino Raiola at det allerede er bestemt hva som blir neste destinasjon for 34-åringen.

— Vi har ikke bestemt noe ennå. Jeg tror det kommer til å bli en overraskelse til slutt. Alle maser bare om United, United, United, det er derfor jeg ikke prater med noen om det lenger, for alle journalister stiller feil spørsmål, sier agenten.

Fredag ble det spekulert i atZlatan gir seg på landslaget etter det kommende mesterskapet i Frankrike. Enkelte har gått så langt som å hevde at 34-åringen vurderer å gi seg med fotball.

— Det er det eneste jeg kan garantere Sverige, at han ikke kommer til å legge opp. Men hvor han kommer til å spille neste sesong, det kan jeg ikke si noe om, sier Raiola.

Stor interesse

Han bekrefter samtidig stor interesse for Ibrahimovic´ tjenester.

— Det finnes klubber i England, noen klubber i Europa og noen utenfor, men alle antar at han må dra til Manchester United. Det er ikke sant, sier agenten til avisen.

Zlatan Ibrahimovic har i sine fire siste sesonger spilt i den franske storklubben Paris Saint-Germain. Der scoret svensken 113 mål på 122 kamper, og var svært delaktig i at klubben vant fire strake ligatitler.

— Jeg kom som en konge og drar som en legende, var svenskens beskjed da det ble klart at han forlater franske fotball.

Flere fotballsaker: