Norsk-bosnieren fra Haugesund som spilte for TIL i 2013-sesongen flytter nå tilbake til Tromsø.

— Flyttelasset sendes i morgen og så skal jeg kjøre bilen opp. Jeg håper å være på plass i Tromsø igjen senest 2. januar, sier Adnan Causevic til iTromsø.

Begynner i bank

Det ble med én sesong i TIL for Causevic. Den 25 år gamle midtstopperen fikk blant annet med seg store høydepunkt i karrieren og den tunge nedturen ned til 1.-divisjon, før turen gikk videre til Bryne.

— Alt i alt var det et fantastisk år selv om det gikk trått i serien. Det var en del fantastiske opplevelser, blant annet å spille på White Hart Lane mot Tottenham, som er få spillere forunt. Jeg ser tilbake på et veldig fint år i Tromsø og er takknemlig og priviligert for de opplevelsene jeg fikk som TIL-spiller.

Derfor har han få betenkeligheter med å flytte opp igjen.

— Først og fremst flytter jeg opp igjen fordi jeg synes Tromsø er en fantastisk by som jeg trivdes veldig godt i sist jeg var der. Så har jeg også fått en jobb i salgsteamet til Santander Consumer Bank de neste seks månedene.

Finnsnes neste?

25-åringen har vært i dialog med hardtsatsende Finnsnes og er fast bestemt på å finne seg en klubb i Tromsø-området.

— Fotball er fortsatt en stor del av livet mitt og jeg er fortsatt veldig motivert. Jeg har kun pratet med Finnsnes til nå, så jeg får se om de fortsatt er interessert. Jeg har jo ennå kontrakt med Vard (Haugesund), så de tingene må løse seg der.

Finnsnes' divisjonskollega TUIL er også et annet mulig alternativ.

— Men jeg har ikke pratet med de, så vi får se hva som skjer. Jeg regner med det løser seg med Vard, for nå flytter jeg i hvert fall nordover igjen, sier den sympatiske midtstopperen.