Mens Stabæk har vunnet seks strake kamper, har Molde rotet bort poeng på bortebane. Kun ett poeng er fasiten etter oppgjørene på fremmed gress i Haugesund, Stavanger og Lillestrøm.

Direkte kl. 18: Molde-Stabæk

Forrige sesong tapte Molde kun tre ganger i eliteserien, i år har laget allerede bokført like mange tap. Da Tor Ole Skulleruds mannskap tapte for Odd i første serierunde, slo det tilbake med 3-1 borte mot Bodø/Glimt. Etter 1-2-tapet for Viking, ble det en knusende 4-0-seier hjemme mot Start. Onsdag ble det 1-2-tap for Lillestrøm.

— Samme som sist, vi var veldig skuffet borte mot Viking, og da tok vi det ut hjemme mot Start, for da var vi veldig gode, sier Forren til NTB.

- Slår hvem som helst

Motstanderen på fotballens nasjonaldag 16. mai, Stabæk, er inne i en flott flytsone og har like mange poeng som serieleder Rosenborg. Seiersrekken er ikke noe landslagsstopperen frykter.

— Vi vet vi har kapasitet til å slå hvem som helst, så Stabæk skal få det tøft på lørdag, mener Forren.

I 2014 gikk moldenserne gjennom sesongen uten å tape to kamper på rad. Så langt i sesong har det heller ikke skjedd. Sist det skjedde var på slutten av 2013-sesongen. Da ble det tap i de to siste rundene mot Sarpsborg og Start. Den dårlige prestasjonen på Åråsen gir Molde-stopperen og resten av lagkameratene blod på tann.

— Vi har ikke tapt to kamper på rad på år og dag, så vi skal heve oss og komme sterkere tilbake, sier Forren.

Gjerrige Stabæk

Stabæk står trolig overfor sesongens vanskeligste oppgave til nå. Etter de to første serierunden mot Haugesund og Odd, der laget slapp inn tre mål, har det i de påfølgende kampene verken blitt flere innslupne mål eller tap.

Molde står dermed overfor en tøff oppgave mot bærumsklubben, som har en utrolig flyt. De fleste tippet Stabæk i nedrykksstriden før sesongen, men mange gir trener Bob Bradley æren for de gode resultatene. Amerikaneren har måtte finne seg i at over halve laget fra forrige sesong er byttet ut, men mirakeltreneren har likevel klart å stable et slagkraftig lag på beina på rekordtid.

(©NTB)

Følg Molde-Stabæk og chat med oss underveis