MOLDE (Rbnett): Etter den begredelige innsatsen mot Lillestrøm tok Tor Ole Skullerud bladet fra munnen og erkjente at Moldes prestasjoner på bortebane denne sesongen har vært langt under pari.

Etter et par tunge dager er treneren full av revansjelyst foran 16. mai-kampen hjemme mot Stabæk.

— Jeg har hatt det dårlig. Har vært småsjuk i tillegg til alt annet, så jeg har gått rundt og hostet og irritert meg over den dårlige kampen på Åråsen. Men jeg er ferdig med det nå, for nå er det kamp igjen. Det er en fordel på mange måter at vi får muligheten til å rette opp inntrykket ganske kjapt, sier Skullerud til Rbnett.

Se videointervju med Molde-treneren øverst i saken.

- Snakker masse med ham

På fredagens trening kommuniserte han flere ganger med den danske idrettspsykologen Martin Langagergaard, som ble engasjert av MFK foran årets sesong.

— Det har aldri vært sånn at vi har hentet en menttal trener hit for å fikse opp i huet på spillerne hver gang noe ikke funker. Det er snakk om en prosess og det handler om noen små prosenter der vi vil hente litt ekstra hos hver enkelt. Martin er fin å ha hver gang han er her, jeg vet han har gode prosesser med enkeltspillere og med laget. Vi er veldig fornøyd med ham, han er en fin fyr.

Skullerud har også hatt egne samtaler med MFK-psykologen de siste dagene.

— Jaja. Jeg snakker masse med ham, og ikke bare nå når vi har tapt et par kamper. Vi snakker mye sammen både på telefon og når han er her i Molde, så jeg har hatt god nytte av ham. Han er en fin sparringspartner, sier Skullerud.

PS: I dette videointervjuet forteller Molde-treneren også om det blir aktuelt å trene mer på naturgress og om han tror midtbanemotoren Mattias Moström er tilbake på laget mot Stabæk.