— Men da i et litt annet scenario, med oss som gruppevinnere og Spania som nr. 2 i sin. Uansett blir det flott kamp, sier Domenech.

- Ga ikke opp

— I dag skapte vi mange sjanser, og spillerne skal ha ros for at de ikke ga opp. Det var en påkjenning å se de første 55 minuttene fra benken. Det virket en stund som vi ikke skulle score, men spillerne sto på og jobbet videre. Til slutt fikk vi våre fortjente mål, sier Domenech.

— Vi er glade for å være videre fra denne gruppen. Alle kampene var jevne. Det var ikke lett, og ingen ting var klart før helt mot slutten, sier Frankrike-treneren.

Skrøt av Vieira

Han skrøt av innsatsen til Patrick Vieira.

— Jeg har hatt rett om ham lenge, når andre ikke har trodd på ham. Han er en utrolig spiller. I tillegg til det han gjorde på midtbanen scoret han det ene målet, og la opp til det andre, skryter Domenech.

— Var dette det spillemessige vendepunktet dette laget trengte?

— Det har jeg ingen anelse om. Hver kamp lever sitt eget liv, men jeg føler i hvert fall at dette var et steg i riktig retning. Vi blir litt bedre for hver kamp, og jeg føler fortsatt at vi har mye å bidra med i dette VM-sluttspillet, sier Frankrike-treneren.