Han var mannen bak mesteparten av det kreative Vålerenga skapte før pause. Mohammed Fellah var tilrettelegger på Morten Berres scoring, og han skaffet straffen som Torgeir Børven satte i mål.

Men den tekniske midtbanespilleren ble veid og funnet for lett av Drillo, tidligere på dagen.

— Selvfølgelig er jeg skuffet. Jeg mener selv jeg er god nok for landslaget, men hver enkelt trener har sine favoritter. Jeg tror ikke jeg er en spillertype han liker, sier Fellah.

Drillo uttalte at Fellah er et stykke unna landslaget i øyeblikket.

Overkjørt

- Jeg tar litt risker. Det må man for å være kreativ. Dette er ikke liv og død, det er fotball. Jeg må være meg selv, sier Fellah.

Både han og resten av Vålerenga dabbet av mye etter pause, men det holdt til seier allikevel.

- Vi starter bra, da tar vi vare på sjansene våre. I 2. omgang blir vi slitne, og da kjører de skikkelig over oss. Det er godt med seier i en slik kamp. Vi har tapt slike tette kamper før i år, sier Fellah.

Martin Andresen var fornøyd med poengene, men ikke like tilfreds med det som skjedde etter pause på Fredrikstad stadion.

— Det er to svært ulike omganger. Vi er litt heldige etter pause som får med oss alle poengene herfra. Fredrikstad har ingenting å tape, og kjemper hardt. Vi burde avgjort dette før pause, sier treneren.

Flere roller

Om Fellahs utelatelse fra landslagstroppen sa Andresen følgende:

- Drillo tar ut troppen, og han velger spillere som passer den spillestilen han har tro på. Fellah får satse på å komme med neste gang. Fellah kan spille kant, han kan bekle en nummer 10-rolle, og han kan være indreløper. Fortsetter han slik har han gode muligheter for å komme med.

- Han virket trigget i 1. omgang. Kan det skyldes utelatelsen?

— Jeg velger å tro at han ville spille godt for Vålerenga, sier Andresen med et lite smil.