TRONDHEIM (adressa.no): Roar Strand. «Supermann.» Tidenes mestvinnende i norsk fotball. Og den spilleren med aller flest kamper for Rosenborg.

De siste sesongene har 46-åringen stått i Petter Northugs Mosvik, men i løpet av de to siste sesongene står han bokført med kun tre kamper i 6. divisjon.

— Skrevet navnet på et papir

Nå har han imidlertid meldt overgang til 5. divisjonslaget Melhus, hvor han bor med familien. Dermed håper nok Melhus-fotballen på et skikkelig løft, uten at hovedpersonen selv tør love at pila vil peke rett mot himmels etter overgangen.

— Hehe… Jeg har først og fremst skrevet navnet mitt på et papir for klubbskifte. Foreløpig er det ikke så mye mer enn det. Så har jeg tenkt å trene litt etter hvert, og deretter får vi se om det blir noen kamper, sier han til adressa.no

Ga seg i RBK i 2010

Roar Strand har skrevet under for Melhus. Her jubler han etter en scoring mot Sandefjord i 2010 - hans siste sesong i RBK. Foto: NTB scanpix

Strand tør heller ikke love om han aksler den svart-hvite Melhus-trøya på denne siden av fotballferien.

— Nei. Det får vi se. Nå får vi først komme oss på trening her.

Med jobb og familie påpeker Strand at han neppe vil få trent like ofte som resten av laget. Derfor er han også usikker på hvor mange kamper han faktisk kommer til å spille for sin nye klubb. Men selv om han ikke vil si noe om det selv: Dersom Strand entrer matta er det liten tvil om at Melhus har sikret seg en real forsterkning. 46-åringen har nemlig holdt seg i meget god fysisk form etter at han la opp for Rosenborg etter 2010-sesongen.

— Fotballformen er nok ikke all verden. Jeg har spilt litt oldboys-fotball for RBK, men det er også alt. Kondisjonsmessig er det bra, smiler han – som egentlig ikke ønsker så mye oppstuss rundt at han har skrevet under overgangspapirer til Melhus.

- Men at det blir en liten sak av dette, det må du nesten tåle med din merittliste?

— Ja… Det må jeg tåle, smiler han.

God stemning da Matthias Vilhjalmsson og Pål André Helland gjestet Rasmus&Saga:

PS! Du kan også lytte og abonnere på Rasmus&Saga i iTunes.