- Rumpegrafsinga kan ikke ha vært noe særlig for kona til Löw

God stemning da Matthias Vilhjalmsson og Pål André Helland gjestet Rasmus&Saga.

Den ene har vært hjemme på Island i ferien, og sto i stolen da Birkir Bjarnason utliknet mot Portugal. Han har også spist reker med både hodet og skallet på under en TV-sending – som fikk konsekvenser.

Den andre har vært i Barcelona med Fredrik Midtsjø og deres respektive bedre halvdeler. Der møtte de Jonas Svensson – som oppfinnsomt nok hadde reist på guttetur til kliss samme sted.

Man trenger med andre ord ikke å være rakettforsker for å gjette at det er god stemning i studio når Matthias Vilhjalmsson og Pål André Helland kommer på besøk. Duoen er på plass en liten uke etter at Rosenborg har begynt å trene igjen etter ferien.

Löws trang til å lukte på underlivet

RBK-duo Matthias Vilhjalmsson og Pål André Helland gjester podkasten Rasmus&Saga.

I denne utgaven av Rasmus&Saga har fotball-EM hovedprioritet, med mer eller mindre saklige diskusjoner rundt Tyskland-trener Joachim Löws bisarre trang til å lukte på eget underliv. I denne «saken» er det for øvrig dissens i studio, hvor særlig den islandske gjesten tar Löw i forsvar.Vi diskuterer også glatte gressmatter, fotballvold og både Helland og Vilhjalmsson tar ut sin EM-drømmeellever.

To klubber jakter RBK-unggutt

Rosenborg er naturlig nok også tema. Hvordan har den første uka etter ferien sett ut? Hvorfor er Mushaga Bakenga så utrolig sliten etter spilleøktene med Rosenborg? Og hvilke to klubber jakter unggutten Per-Magnus Steiring?

Mens det er solskinn i hverdagen til gjestene sliter Saga fælt med å få resultater i 3. divisjon, mens Rasmus var helt sikker på å ha tisset på seg for noen dager siden.

Slik lytter du:

Vil du høre Rasmus&Saga, kan du gjøre det ved å klikke på her, eller på bildet øverst i saken.

Du kan også lytte og abonnere på Rasmus&Saga på iTunes