Brann Stadion (bt.no): Cirka klokken 14.15 ankom Vadim Demidov (28) Brann Stadion i bil. Midtstopperen ble kjørt rett i garasjen under tribunene. Etter cirka to timer inne på Stadion kom Demidov til syne for den ventende pressen utenfor. Han gikk sammen med blant andre trener Rikard Norling, som så ut til å være i godt humør da han vinket til journalistene.

Bergens Tidende fikk tidligere torsdag bekreftet at midtstopperen og hans hekkeløper-kjæreste Christina Vukicevic (26) skulle til Bergen torsdag ettermiddag.

  • Les også:

Demidov er under kontrakt med den russiske klubben Anzji Makhatsjikala, men laget med base i urolige Dagestan er jumbo i russisk toppdivisjon. Demidov har ikke vært på banen for dem denne sesongen.

Midtstopperen med fortid i klubber som Real Sociedad og Eintracth Frankfurt trenger å re-starte karrieren for igjen å bli landslagsaktuell.

RETT INN: Bilen med Vadim Demidov på passasjersiden kjørte rett inn i garasjeanlegget under BT-tribunen på Stadion. Foto: Rune Sævig

Roald Bruun-Hanssen nekter å si om Demidov er aktuell for klubben.Brann ar akkurat nå fem midtstoppere i stallen, med Erlend Hanstveit som et backup-alternativ. Spillere som Simen Wangberg og Markus Jonsson er inne i sitt siste kontraktsår.

Demidov ble for alvor kjent da han gikk fra Hønefoss til Rosenborg i 2008. Han vant serien med trønderne i 2009 og 2010, før han ble solgt til Real Sociedad. Han har også et låneopphold med Celta Vigo bak seg, før han dro til Russland i sommer.

Han har spilt 16 A-landskamper for Norge. Vadim Demidov er sønn av tidligere håndballsoiller Sergej Demidov.

BT kommer med mer.