— Vi spilte fantastisk fotball i første omgang. Det var stor forskjell på lagene. Vårt spill mot etablert forsvar ligger et lysår foran Rosenborg sitt, sa en meget fornøyd Ståle Solbakken.

- Rosenborg er fortsatt noen av de gamle ferdighetene på kontringer i behold , la Solbakken til.

Solbakken var veldig fornøyd med at "drengene" spilte sin beste omgang da det gjaldt som mest, men innrømmet at han var redd at det sprakk mot slutten.

Motstanderen får alltid en god sjanse før eller siden uansett hvor stor det ene lagets dominans er. Rosenborg kunne scoret og det ville vært tidenes ran.

Den siste uken har København trent på å vende spillet og få frem backene. Det lyktes veldig godt i den første omgangen.

— Dette er fantastisk for klubben. En økonomisk gave, en trium for spillerne og veldig bra for dansk fotball. Hvis de andre danske lagene lykkes med å komme inn i Europaligane, kan vi, ehh , et dansk lag gå rett inn i Mesterliagen neste sesong.

— Det var også en stor triumf ut fra en personlig synsvinkel. Det tyngste jeg har vært med på var da vi røk ut for det kypriotiske laget i fjor.

WEB-TV: Se Eggens reaksjoner etter FCK-RBK!

-Ikke gode nok

Grønkjær: — Beste FCK-kamp

FCKs veteran Jesper Grønkjær scoret København-lagets bortemål i Trondheim . Det ble målet som skulle vise seg å sende hans lag videre til mesterligaens gruppespill.

Måltyven med en fortid i blant annet Ajax, Chelsea og Atletico Madrid var i hundre etter å ha sikret seg en ny mesterligabillett - 33 år gammel.

- Det å kunne spille i Mesterligaen var en av grunnene til at jeg forlenget kontrakten min med FCK for en tid tilbake. Nå får jeg en sjanse til. Mesterligaen er det største. Det er "toppen av poppen". Det blir riktig fint , sier Grønkjær til Viasat 4.

ROSER FCK: — Det erd en beste fotballen jeg har vært med på i FCK, sier Grønkjær. FOTO: SCANPIX

Han var imponert over sitt FCK i dagens kamp, selv om han innrømte at han var nervøs på slutten.

— Det er den beste fotballen jeg har vært med på i FCK. Vi skaper mye, og spiller meget godt. Men vi brenner sjanser på sjanser, og det hadde vært typisk med et mål i mot. Men det gikk heldigvis, sier Grønkjær.

WEB-TV: Strand etter tapet

<i><b><u>— Trodde den gikk i mål</u></b></i>

WEB-TV: Wangberg om mesterligadebuten!

— Ikke så artig