Rosenborg-trener Janne Jønsson var ikke veldig glad etter gjensynet med sin gamle hjemmebane. Etter 10 kamper uten tap, kom det et sviende nederlag foran sine tidligere fans.

Nei, det er klart, vi hadde nok ønsket oss et langt bedre prestasjon i dag. Vi er ikke aggressive nok i 1. omg, slik vi har vært de siste månedene. Vi manglet også mye på kvalitet synes jeg. Men 2. omg. er godkjent, da vender vi kampen og kommer ofte til overtall på kantene. Dessverre fikk vi ikke nok fart på innleggene, og når vi heller ikke får noe særlig trykk inne i boksen, ble det ikke så mange store sjanser ut av det .

Smakte sin egen medisin

Jønsson virket noe irritert på stopperne sine etter kampen, og innrømmet at han fikk smake sin egen tidligere suksessmedisin på begge baklengsmålene.

Hvis jeg tar på meg mine blaa øyne et øyeblikk, er det ikke tvil om at begge målene er typiske Stabæk-scoringer ja. Og det spillet hadde vi forberedt oss godt mot. Vi sjanser på offside på det siste målet, og det er nok noe jeg kommer til å ta opp med spillerne i morgen. Og ved den første scoringen skulle vi hatt mye tettere press inne i boksen .

Fokus på Island

Nye oppgaver venter nå rett rundt hjørnet for trønderne.

Nå har vi full fokus på Island, hvor vi har viktig kamp om noen dager. Vi har et veldig bra utgangspunkt, så jeg er optimistisk med tanke på videre avansement , forteller svensken.