Det bekrefter klubbdirektør Henrik Hoff overfor smp.no torsdag ettermiddag.

Slik Sunnmørsposten forstår skal Riise ta et fly fra Oslo til Ålesund i 15-tida torsdag. Det betyr at sirkus Riise lander på Vigra litt over klokken 16.00. SETT DENNE? Betsson bekrefter: — Riise-avklaring fredag

Kjører medisinsk test

— Det jeg kan si er at John Arne kommer opp hit for å ta en prat med oss. Vi kommer også til å kjøre en medisinsk test på han for å vite at alt er i orden i tilfelle de andre bitene skulle gå i orden, sier Henrik Hoff.

I skrivende stund er ikke alle brikkene på plass, ifølge AaFK-direktøren.

— Foreløpig har vi ingen dokumentasjon på at alt er i boks. Vi er klokkeklare på at vi trenger det fra Betsson og John Arne før vi skriver under på en kontrakt, sier Hoff.

Slik Sunnmørsposten forstår det er partene enige om det økonomiske i en avtale, men fortsatt gjenstår det litt mellom Riise og Aalesund også. Blant annet kontraktslengden, der ett eller to år virker som de mest opplagte alternativene.

Utelukker ikke Stabæk-kampen

- John Arne hadde vel neppe kommet til Ålesund nå om det ikke gikk mot en løsning?

- Det kan være at det er lys i enden av tunnellen nå, men som sagt er det ikke så mye vi som klubb kan gjøre for øyeblikket. I mellomtiden håper vi å få alt det andre på plass , sier Hoff.

I morgen serieåpner Aalesund mot Stabæk. Foreløpig vil ingen i AaFK svare på om det kan være aktuelt å ta med Riise i en eventuell tropp.

— I utgangspunktet er ingenting uaktuelt. Men foreløpig blir det bare spekulasjoner, sier AaFK-trener Trond Fredriksen.

Samtidig er det et spørsmål om Riise i det hele tatt rekker å bli spilleklar for AaFK dersom alt ordner seg.

— Det er helt umulig å si om vi vil rekke det. Vi har alltid noen drømmescenarioer, og vi håper jo på det beste, sier Hoff.