Fredriksen var svært frustrert etter 4-1-tapet mot Hammarby onsdag. AaFK leverte en prestasjon langt under det som trengs for å slå Strømsgodset.

– For vår del ble den kampen en verdifull vekker før høstsesongen starter. Det er ofte slik i lengre treningsperioder at ting blir komfortable, så jeg håper dette satte en støkk i oss som gjorde at vi våknet, sier AaFK-treneren til Sunnmørsposten.Det er liten tvil om at AaFK får det tøft i kveldens kamp på Marienlyst. Der har ikke AaFK vunnet siden 2008-sesongen da Fredriksen selv spilte fra start.

– Det er to ting som blir viktige. Den defensive tryggheten vi har hatt på bortebane, der vi har sluppet inn tre mål mot Haugesund, men ellers ett og ingen mål, sier han og legger til.

– Samtidig må vi utnytte det at de sender fram mye folk i angrep, som gjør at de blir sårbare i enkelte områder. Hvis vi klarer å utnytte det, så er mulighetene til å ta tre poeng der.Strømsgodset mangler Tommy Høiland, Mohammed Abu og Francisco Júnior med karantener. I tillegg er Marius Høibråten og Tokmac Nguen ute med skader.– Det er alle spillere som kunne starta mot oss, sier Fredriksen.