HAMMARBY — AAFK 4-1

AaFK skulle bruke dagens treningskamp til å øve på hvordan de skulle ta Strømsgodset på mandag, men det ble ingen god generalprøve før høstsesongen starter.

Det var stort sett jevnt den første delen av første omgang, men det var AaFK som fikk kampen første store sjanse. Mos ble spilt alene gjennom mot Hammarbys keeper, men avslutningen etter 19 minutter gikk like utenfor. En halvtime ut i banken gikk et skudd fra Arnor Smararson rett i mål fra 16-17 meter til 1-0.

Marerittminutter

Peter Orry Larsen hadde like etterpå et skudd som gikk i tverrliggeren og ut, men to minutter senere økte Kennedy Bakircioglu til 2-0 på et frispark fra rundt 20 meter. Etter den andre scoringen slet AaFK med å skape noe som helst før pause.

AaFK hadde to halvsjanser tidlig i andre omgang, men så startet noen marerittminutter for bortelaget. Først laget Edvard Skagestad straffespark og fikk rødt kort da han hindret en Hammarby-spiller innenfor 16 meteren etter 57 minutter. Straffesparket satte Smararson i mål til 3-0, men AaFK fikk sette inn en spiller for Skagestad siden dette bare var en treningskamp.

Thrandarson scoret trøstemålet

Det gikk ikke mer enn tre minutter til før Erik Israelsson økte til 4-0 da timen var spilt. AaFK slet stort med å skape noe som helst etter det fjerde målet, men etter 73 minutter fikk bortelaget sin utligning da Aron Thrandarson satte inn 4-1 alene mot gjestenes keeper. Flere mål kom det ikke i en svært svak kamp fra AaFKs side. Det skal sies at Hammarby ikke akkurat er et topplag i Sverige, for de ligger på 14. plass.

Nå venter en knalltøff bortekamp mot Strømsgodset i serien mandag neste uke.