Søndag skrev Jan Lennart Urke (24) under en ny Hødd-kontrakt, som binder ham til klubben ut 2017-sesongen. Og det betyr at Hødd satser på ham og Ole Monrad Alme (19) på keeperplass kommende sesong, og trolig også deretter.

— Jeg kan bekrefte at vi ikke skal lete etter flere keepere nå, selv om vi altså ikke har med årets førstekeeper Aslak Falch videre. Vi har klokkertro på Jan Lennart og Ole Monrad, og mener at de har alle forutsetninger for å bli to toppkeepere, sier Hødds sportslige utviklingsleder Geir Hansen til smp.no

Dristig?

— Litt dristig å satse på to lokale gutter på dette nivået?

— Nei, slik ser ikke vi det. Jan Lennart Urke har spilt mange kamper i 1. divisjon allerede, mens Ole Monrad kun har to 1. divisjonskamper bak seg. Men han sto glimrende i begge, smiler Hansen.

Som har gitt keeperne beskjed om at her vil bestemann av dem bli førstekeeper, ifølge Hansen er det ikke slik at den ene eller den andre har fått beskjed om at de er førstevalget i buret.

— De stiller i utgangspunktet likt, dette er en ren konkurransesituasjon på lik linje med det utespillerne opplever. Jeg mener ærlig og oppriktig at det ville ha vært tøvete av oss ikke å satse på Jan Lennart og Oler Monrad i et tospann. De er gode nok for dette nivået, begge to, fastslår Geir Hansen.