Celta Vigo-spissen John Guidetti har fått en høy stjerne i Sverige, men etter en kamp mot Ajax i Europa League var det ikke alle som var like trivelige mot 24-åringen.

Da Guidetti scoret i oppgjøret, skal han ifølge Expressen ha feiret ved å holde hendene bak ørene, for så å ha ropt det som skal ha vært "Feyenoord".

Feyenoord er Guidettis gamle klubb, og også en av erkerivalene til Ajax.

— Tar det for langt

Ajax-fansen sang mot Guidetti under kampen, men det er reaksjonene etter kamp som har vakt harme hos den svenske 24-åringen. Blant annet skal det ha kommet meldinger mot hans lille datter av svært grov karakter i sosiale medier.

— Man tar det litt for langt når man går på datteren min og kjæresten min. De har ingenting med det her å gjøre, sier Guidetti til svenske Fotbollskanalen.

Han innrømmer å ha provosert, men kun for moro skyld. Han har lite til overs for de som kommer med disse meldingene mot dem han er mest glad i.

— Ikke ta datteren min

— Gå på meg, si hva de vil om meg, det har jeg ingen problemer med. Men ikke gå kjæresten min, og definitivt ikke datteren min. Da tar men det for langt, sier Guidetti til kanalen.

Mange reagerte på hetsen mot datteren da Sanna Dahlstrøm, Guidettis kjæreste, la ut en av meldingene på Instagram.

— Stakkars dere som behøver å se sånt. Det finnes så mange idioter, syke menesker som behandler andre sånn, skrev Lena Danielsen, som er billettansvarlig i det svenske fotballforbundet, ifølge Aftonbladet.

— De må se seg selv i speilet

Guidetti selv sier han ikke blir skremt av meldingene.

— Det er så mange feige mennesker som prater foran dataen. Det er sånn det er, men det er sørgelig at de holder på slikt. Det får stå for deres regning. De må se seg selv i speilet når de våkner om morgenen, sier Guidetti til Fotbollskanalen.

Guidetti er trolig i startoppstillingen når Sverige møter Frankrike på bortebane til VM-kvalifisering.