— Jeg er skuffet over at vi ikke klarer å krone sesongen. Samtidig blir det nesten feil å være skuffet etter den sesongen vi har hatt, sier Ohi Omoijuanfo.

Spisstalentet kom fra Lillestrøm til lille Grimstad før årets sesong. Han hadde knapt hørt om klubben på Levermyr, men Steinar Pedersen ville ha han på laget.

Ett år senere er spissen igjen klar for eliteserien, mens resten av laget blir igjen i 1. divisjon. Stabæk blir ny arbeidsgiver.

— Kjipt

— Det blir kjipt å forlate klubben nå. Jeg skulle gjerne dratt fra guttene i eliteserien, da hadde jeg følt meg enda bedre, men jeg har veldig tro på denne gruppa, sier Ohi.

Etter en litt tung høst løsnet det skikkelig da sommer ble til høst. Til slutt ble det totalt 15 mål på 27 kamper, og Ohi har gjort det han kom for: Sette fart på karrieren igjen.

Det ble Start som kunne juble for eliteseriespill i 2016. Foto: Kjartan Bjelland

— Året i Jerv har betydd alt. Jeg kom hit for å få fart på karrieren. Det har jeg virkelig fått. Jeg hadde ingen selvtillit, men Steinar hadde troa på meg. Det er takket være gutta at jeg er der jeg er i dag, sier han.

Tror flere har eliteserienivået inne

Nå tror han at det fort kan bli flere Jerv-spillere som havner i eliteserien.

— Det er flere som har eliteserienivået inne. Man blir straffa på detaljer her, det ser man, men jeg tror nok vi kommer til å se flere etter hvert.

- Hvem er nærmest slik du ser det?

— Jeg synes Henrik Robstad er veldig god. Alexander Lind har fysikken som passer perfekt, og Dennis (Antwi) viser at han kan score mål. Det er flere, sier Jervs toppscorer.

Som ikke tror han forlater noe synkende skip:

— Jeg har godt tro på at Steinar og gutta skal bite godt fra seg neste sesong, og havne i samme posisjon som i år.