— Målet for kvelden? Jeg skal være blant de siste som går hjem, sier Mads Stokkelien.

Da han kom hjem fra USA i sommer, hadde han nok tenkt at han skulle få oppleve store ting med lagkameratene sine i klubben han elsker. Men at det skulle bli så nervepirrende hadde han nok ikke tenkt.

— Utrolig sliten

Sammen med resten av Start-gjengen inntok han utestedet Kick i Kristiansand, for en feiring av å ha beholdt plassen i eliteserien.

Men det løftet med å være lengst oppe av alle kan bli tungt å holde.

— Jeg er så utrolig sliten. Det var en stor utladning. Men jeg har lyst å feire sammen med laget og supporterne. Vi har vært gjennom mye, så dette fortjener vi, sier Stokkelien.

Kristoffer Ajer talte for salen under Starts feiring av kvalikseieren. Foto: Kjartan Bjelland

En annen som kunne feire med god samvittighet var Daniel Aase. Han leverte en god kamp da han endelig fikk sjansen fra start, og herjet til tider med Jervs forsvarere.

— En kveld med glede og god stemning

Erik Ruthford Pedersen og Jesper Mathisen i strålende humør. Foto: Kjartan Bjelland

— Endelig kan vi slappe av. Vi har hatt dette hengende over oss i hele høst, så da er det deilig å feire med laget, sier Aase til Fædrelandsvennen.Start-trener Bård Borgersen var et eneste stort glis der han gikk rundt på utestedet i Dronningens gate.

Bård Borgersen tok seg tid til fansen. Her sammen med blant andre Aud Karin Holberg, bedre kjent som "mor". Foto: Kjartan Bjelland

— Jeg tror det blir en kveld med glede og god stemning. Man får alltid en god følelse når man vinner fotballkamper, men dette er mye større. Det betyr så utrolig mye, og vi som jobber med det har lagt ned utrolig mye arbeid, sier Borgersen.Før han går videre inn i lokalet, og videre inn i natten. Den natten blir nok fort til morgen før sistemann fra Start har kommet seg i seng.