New York Rangers — Vancouver Canucks 1-2

• Se høydepunktene fra kampen nederst i artikkelen!

Etter søndagens 4-1-seier mot Ottawa Senators, jaktet Zucca og co. en ny seier i NHL torsdag morgen norsk tid. Vertene Canucks nektet dem den gleden.

– Vi maktet ikke å ta vare på mulighetene våre i de to første periodene. Den 3. perioden ble merkelig. Vi klarte ikke å gjøre jobben, sa Rangers-trener Alain Vigneault etter kampslutt, ifølge Rangers' hjemmeside.

Målrush i 3. periode

Mats Zuccarello var på isen i totalt 17.25 minutter, men nordmannen gikk poengløs av isen. Foto: Ap

Kampen var målløs i både 1. og 2. periode, men etter midtperioden ble det nettsus tre ganger i Rogers Arena. Svenske Alexander Edler sendte først Canucks i føringen drøyt tre minutter ut i 3. periode. Gleden ble kortvarig for hjemmefansen. Rangers-back Dan Boyle utlignet fem minutter senere.Likevel kunne Canucks le sist. Daniel Sedin satte inn 2-1 like etter New York-lagets utligning, og med det ble svensken matchvinner.

– Vi ble bedre og bedre utover i kampen. Etter 1. periode spilte vi bra, og til slutt sikret vi seieren, sa Sedin etter kampen, ifølge Canucks' egen Twitter-konto.

Mats Zuccarello var på isen i totalt 17.25 minutter. Han klarte ikke å bidra med mål eller målgivende.

Rangers' neste kamp i NHL er allerede fredag. Da gjester de Edmonton Oilers.

Høydepunkter: New York Rangers — Vancouver Canucks 1-2

Martinsen-tap

Andreas Martinsens Colorado Avalanche tapte også torsdag. Pittsburgh Penguins ble for sterke. Penguins vant oppgjøret 4-2. Hjemmelaget Avalanche tok ledelsen ved Matt Duchene drøyt fem minutter ut i oppgjøret, men gjestene utlignet ved Matt Cullen fem minutter etter. Avalanche sørget imidlertid for 2-1 til pause etter første periode. Erik Johnson scoret for vertene.

Etter en målløs midtperiode, vartet Penguins opp med tre scoringer i 3. periode. Beau Bennett (2) og Patric Hornqvist sørget for at gjestene kunne ta med seg alle poengene.

Andreas Martinsen fikk 13.13 minutter på isen for Avalanche. Han endte med ett plusspoeng i protokollen, men bidro ikke med mål eller målgivende. (©NTB)