LA MANGA (iTromsø): Da treningskampen på La Manga ebbet ut på stillingen 3-0 til TIL, var det ved flere anledninger krangler mellom både lagene og dommeren. Minuttet før slutt havnet TILs Henrik Gjesdal i en situasjon der det russiske lagets spiller gikk i bakken, og trass i at dommeren ga Gjesdal gult kort var det flere spillere som så rødt hos motstanderen.

LES FLERE SAKER FRA KAMPEN:

Straffesituasjon

Sekunder etter blåste dommer Sigurd Kringstad av oppgjøret, og den russiske keeperen Jevgenij Konjukhov løp bort til sidelinja, kastet fra seg hanskene, og løp ut på banen. Han kom ikke langt før flere lagkamerater kastet seg over han, og fikk hindret han i oppsøke TIL-spillere og dommeren.

GALLERI: SE BILDENE AV SITUASJONEN ØVERST I SAKEN.

Målvakten var også involvert da han fikk dømt straffespark mot seg på en corner etter en holding i feltet. Straffen ble sikkert satt i mål av Aron Sigurdarson.

— Spilte vanlig

TIL-trener Bård Flovik var rystet over motstanderlagets oppførsel i en kamp som ikke hadde særlig stygg karakter.

— Treneren deres sa til meg at de aldri mer ville møte slik motstand som oss. Hva er galt med oss, vi har jo spilt helt vanlig, sa Flovik spørrende noen minutter etter kampslutt og gemyttene hadde roet seg.

At målvakten etter kampen måtte holdes tilbake syns Flovik lite om.

— Det er ikke i nærheten av ting som skal være innenfor fotballen. Hvis Henriks takling var stygg så fikk han uansett gult kort. Slik oppførsel er avskyelig, mener TIL-treneren.

Verken målvakten eller det russiske lagets trener var tilgjengelig for kommentar en stund etter kampslutt.