Gjermund Åsen var på hugget fra starten av i kampen mellom TIL og russiske Krylja Sovetov. Åsen skapte det meste for TIL i den kalde La Manga-vinden i 1. omgang.

Dermed var det ikke rart at det var nettopp Åsen som sendte TIL i ledelsen like før pause.

Med minuttet igjen av omgangen dro Hans Norbye seg forbi to krylia-spillere, kom helt ned til dødballinja slo inn og der dukket Åsen opp, smelte til på hel volley med venstrefoten og i mål. En flott scoring og et fint punktum, på en ellers tafatt omgang, der de aller fleste angrepene til begge lag, endte med å bli blokkert.

Iskald Aron

Fra 2. omgang var Krylja litt mer på hugget og den russiske klubben var svært nære å utlikne, men TIL fikk klarert med nød og neppe tidlig i omgangen. For det meste skulle dreie seg om TIL denne kvelden. Like før timen var spilt, rev og slet Krylja-keeper Konjukhov i Magnar Ødegaard og TIL fikk et korrekt idømt straffespark.

Fra 11 meters-merket var islandske Aron Sigurdarson iskald. Siguardarson tok kort tilfart og sendte ballen iskaldt nede i venstre hjørne. Selv om keeper gikk rett vei, var han sjanseløs og islendingens første TIL-scoring var et faktum.

Tre minutter

Etter scoringen kom Thomas Lehne Olsen inn for Sofien Moussa og Olsen brukte kun tre minutter på å vise seg fram.

En forferdelig pasning fra Krylja-keeperen ble snappet opp av Åsen, som dro seg ned mot dødlinja, slo knallhardt 45 grader ut mot Lehne Olsen, som banket ballen i nettaket fra skrått hold. En iskald avslutning og 3-0 var et faktum.

Etter 78 minutter sto det neste 4-0 i målprotokollen da innbytter Mikael Norø Ingebrigtsen dro seg fri utenfor 16-meteren og smalt til med venstrefoten. Ballen fikk utoverskru og traff rett i krysstanga. Kun centimere fra 4-0. Etter det ebbet kampen litt ut uten de største hendelsene. TIL var effektiv og gode og viste mange positive tendenser mot et B-preget Krylja Sovetov-lag.