Maccabi Tel-Aviv – Hapoel Beer Sheva 6-2

Prica, som forlot Trondheim til fordel for Tel-Aviv i 2013, gjorde sitt livs kamp foran 32.000 tilskuere i Haifa. Maccabi Tel-Avivs tiende cupgull kom bare tre dager etter at laget hadde avgjort kampen om ligagullet.

Dermed ble den israelske toppklubben dobbeltmester for første gang siden 1995/96-sesongen.

Rade Prica utnyttet en forsvarsfeil og sendte Maccabi i ledelsen midtveis i første omgang. Ved pause sto det 2-1 til den ferske seriemesteren, og bare to minutter ut i andre omgang gjorde Prica sitt andre mål for kvelden. Fem minutter senere var svenskens hattrick et faktum, og på toppen av det hele slo spissveteranen den målgivende pasningen forut for lagkamerat Eran Zahavis 5-2-mål.

Maccabi Tel Aviv har leverte en strålende sesong, mye takket være flere avgjørende bidrag fra Prica.

Svensken spilte 149 kamper for Rosenborg i perioden 2009 til 2012. (©NTB)