Norge spilte om 3.-plassen i turneringen i Sveits, men firemålstapet gjorde at Johansens menn endte sist.

Jonas Holøs sendte Norge i ledelsen mot Hviterussland etter bare tre minutters spill, men hviterusserne utlignet ved canadiskfødte Geoff Platt. Scoringen kom tidlig i midtperioden. I samme periode scoret Dmitri Korobov og Artem Demkov for Hviterussland.

I sluttperioden satte Demkov inn 4-1 i undertall. CSKA Moskva-spiller Platt fastsatte så sluttresultatet til 5-1. Det norske laget tapte dermed to av to kamper i Arosa. Fredag ble det 1-2-tap mot vertsnasjonen Sveits.

Sveits vant turneringen sammenlagt etter 2-1-seieren mot Norge og 3-2 i finalen mot Slovakia (etter straffeslag) lørdag. (©NTB) (©NTB)