Mats Zuccarello hadde en sur kveld på jobben i NHL fredag. New York Rangers kom tidlig under og tapte 2-5 borte mot Winnipeg Jets.

Zuccarello noterte ingen målpoeng og endte med minus 4 i pluss/minus-statistikken etter å ha vært på isen ved fire av Jets' fem scoringer. Nordmannen fikk som vanlig bra med istid, totalt 17.51 minutter.

Jets-løperen Bryan Little ga Rangers en dårlig start ved å prikke inn to pucker i løpet av kampens første åtte minutter. Begge ganger var han assistert av Blake Wheeler.

– Det blir mye vanskeligere når vi kommer under tidlig. Vi kjempet godt i dag, men vi kom på etterskudd mot et veldig godt lag, sa Rangers-trener Alain Vigneault ifølge klubbens nettsted.

Rangers reduserte til 1-2 ved J.T. Miller, og senere til 2-3 ved Dan Boyle i overtall, men det skulle ikke ta vertene lang tid å øke ledelsen på ny. Tyler Myers' 4-2-mål kom 16.14 minutter ut i annen periode, kort etter Boyles scoring.

Rangers jaktet en ny redusering og tok ut keeper Henrik Lundqvist i sluttminuttene for å få en ekstra utespiller på isen. De utnyttet Andrew Ladd til å sette inn 5-2-målet i tomt bur.

Derek Stepan var tilbake for Rangers fredag etter å ha mistet ti kamper som følge av ribbeinsbrudd, og han virket rusten. Han endte med minus 2 og tapte 18 av 27 dropper, blant annet en som førte til et baklengsmål.

– Flere av spillerne våre sliter med formen for tiden. Det er min jobb å hjelpe dem å finne den igjen, sa Vigneault.

Etter bortetap for Minnesota Wild og Winnipeg Jets, vender Rangers nå snuten hjemover. Laget er uten seier i sine sju siste bortekamper. Neste kamp spilles mot Washington Capitals i Madison Square Garden søndag.

Vatrano avgjorde

Tre mål av Frank Vatrano ga Boston Bruins 6-2-seier over Pittsburgh Penguins. Det var 21-åringens første hattrick i NHL. Han har spilt 17 kamper siden han ble hentet opp fra farmerlaget i november.

Washington Capitals lå under 0-3, men vendte til 5-3-seier over Tampa Bay Lightning med fire mål i siste periode. Alex Ovetsjkin og T.J. Oshie scoret to ganger hver. Ovetsjkin hadde også to assist.

Capitals leder sin avdeling seks poeng foran New York Rangers og er likt med Dallas Stars i kampen om ligaens beste statistikk (48 poeng).