François Beauchemin sørget for begge Avalanche-målene, og det var i den første scoringen Martinsen ble registrert med en assist. Den kom snaut fire minutter ut i kampens første periode. Det ble med det ene målet i perioden, og spillerne kunne ta sin første hvil med 1-0 til hjemmelaget.

Andreas Martinsen (til venstre) med ny assist i natt. Foto: NTB scanpix

I andre periode var det gjestene som sørget for det eneste målet. Også det kom ganske tidlig i perioden. Brock Nelson utlignet i overtallsspill med litt under fem minutter på klokken.Dermed hadde begge lagene alt å spille for i den siste og avgjørende perioden, og det ble Beauchemin som avgjorde det hele. Etter 16 minutter satte han inn det avgjørende målet og fastsatte sluttresultatet til 2-1. Andreas Martinsen fikk 12.47 minutter på isen og to minutter i utvisningsboksen i torsdagens kamp. Utvisningen kom omtrent midtveis i tredje periode fordi Avalanche hadde for mange spillere på isen. (©NTB)