BAYERN MÜNCHEN-REAL MADRID 1-0

Bayern München slo Real Madrid 1-0 i finalen og vant den internasjonale klubbturneringen på eget gress onsdag.

Brasilianske Douglas Costa gjorde forarbeidet da Robert Lewandowski scoret målet som avgjorde den fire klubber store turneringen. Målet kom to minutter før full tid.

Costa, som ble hentet til Bayern fra Sjakhtar Donetsk i sommer, har imponert på sin nye hjemmebane de siste dagene. Spissen, som skal ha kostet det tyske mesterlaget drøye 250 millioner kroner, har fått sjansen som ving i Arjen Robben og Franck Riberys skadefravær.

– Vi er fortsatt i oppkjøringen til sesongen, men dette lovet godt. Vi må fortsette å jobbe hardt fram mot sesongåpningen, sa sportsdirektør Matthias Sammer.

Real Madrid spilte uten stjernene Cristiano Ronaldo og Karim Benzema onsdag. Gareth Bale startet kampen på benken. Der hadde han selskap av Martin Ødegaard.

Tap for tannløst Chelsea

Regjerende ligamester Chelsea måtte tåle tap i generalprøven foran årets Premier League-sesong. Fiorentina vant onsdagens treningskamp 1-0. Fiorentina-kaptein Gonzalo Rodriguez scoret kampens eneste mål etter en drøy halvtimes spill i første omgang. Dermed står Chelsea med fem strake kamper uten seier foran serieåpningen mot Swansea kommende lørdag.

Bekymringsfullt for londonerne var det også at stjernespissen Diego Costa igjen var fraværende som følge av problemer med lårmuskulaturen. Radamel Falcao og Loïc Rémy fikk begge spilletid i angrepet onsdag, men misbrukte sjansene som kom.

Chelsea-manager José Mourinho gjorde ti forandringer fra laget som tapte 0-1 for Arsenal i Community Shield-kampen søndag. Bare kaptein John Terry fikk fornyet tillit.

Tottenham slo Milan

Tottenham slo onsdag Milan 2-0 i lagets siste kamp før årets Premier League-sesong innledes kommende helg.

Oppgjøret var del av en internasjonal turnering i München, og med seieren sikret Tottenham seg tredjeplassen. London-klubben tapte 0-2 for Real Madrid tirsdag, men fikk en opptur dagen derpå på Allianz Arena.

Den belgiske landslagsspilleren Nacer Chadli sendte mannskapet Mauricio Pochettino i ledelsen i første omgang, og etter pause doblet Tom Carroll til 2-0. Seieren gir grunn til optimisme foran møtet med Manchester United i serieåpningen kommende lørdag. (©NTB)