REAL MADRID-TOTTENHAM 2-0

Nordmannen har ikke fått sjansen siden han spilte 45 minutter i lagets første treningskamp i sommer mot Roma 18. juli.

Siden har han vært ubenyttet innbytter i fire kamper.

Etter kampen ble Real Madrid-trener Rafael Benítez spurt om hva klubben har tenkt til å gjøre med Ødegaard og de andre ungguttene, som kan være aktuelle for B-laget, A-laget eller utlån.

— Rubén Yáñez blir en av keeperne våre. Pacheco går ut på lån. Llorente kommer til å jobbe med oss og spille for B-laget. I tillegg har vi Mayoral, Asensio og Ødegaard som vi må vurdere og bestemme oss for hva vi skal gjøre med. De er spillere av kvalitet, talentfulle og unge. Vi må bestemme oss for hva som er best for dem og for klubben, sier Benítez ifølge Marca.

Ødegaard: - Lærerikt

Overfor TV 2 forteller Ødegaard at han ikke har snakket med Benítez om sin egen fremtid, og at de planla å diskutere dette temaet etter at forsesongen er over.

Real Madrids siste treningskamp i sommer er mot Vålerenga på søndag.

Ødegaard uttrykker heller ikke skuffelse over mangelen på spilletid.

— Jeg tar det jeg kan få og forsøker å lære så mye som mulig av det. Denne turen er lærerik, så jeg får mye ut av den.

Uten Ronaldo og Benzema

Real Madrid er uten Cristiano Ronaldo og Karim Benzema i firelagsturneringen i München.

Mot Spurs gjorde laget flere bytter. Denis Tsjerysjev, Marco Asenio og Lucas Vasquez, som er Ødegaards antatte konkurrenter i kampen om plass i A-stallen, ble alle byttet inn.

James Rodríguez og Gareth Bale scoret målene for det spanske storlaget. Onsdag venter Bayern München eller Milan i finalen i turneringen. (©AFTENPOSTEN/NTB)