Bra trøkk i Bergen. Nesten fullsatt stadion gjorde at stemningen ble bra da Brann scoret.

Brann-publikummet er spesielt. Der står folk i dress og brøler til deg. Det hagler også når man er innbytter og varmere opp. Meldingene sitter løst: "Kos deg i 1 divisjon".

Lett å finne motivasjon til slike kamper. Viktigheten og konsekvensene kan bli tyngende. Men da hjelper det at Norling snakker om kun 4-0 seier er godt nok før kampen. Dette ble tatt opp på kampmøte.

— Vi gir oss ikke!

Vi starter kampen bra og skulle ha ledet til pause. Gutta er gira i pausa og folk har mye på hjerte. Gutta rekker opp hånda som i en skoleklasse for å gi trenerne innspill.

Vi ser at mulighetene for tre poeng er gode. I pausen spør jeg også fjerde dommer om det er med straffe. Svaret er ja.

Morsomt at Eidur scorer i sin debut fra start. Vi har ledet mange kamper i år, men ikke etter 90 minutt.

Askar skyter Brann tilbake i kampen og stadion eksploderer. Allikavel føler jeg at vi var nærmest seieren.

Ekstra tungt å sitte på benken når rammen rundt kampen er som den er. 13000 på tribunen er ikke hverdagskost lengere. Det at kampen betyr alt, gjør at man også vil bidra.

Da får helga vise om vi fortsatt har mulighet til å klare oss. Tar vi inn et poeng per runde på de lagene foran oss, er det nok til å holde plassen. Da er det bare å ta fram Rosenborg-drakta og Sarpsborg-skjerfet. Vi gir oss ikke! Vi kan ikke det.

Konkurranseinnstinktet blir trigget på flyet også. Her beskylder Aanestad Helle for juks i backgammon.