Gutta reiste hjem med ett poeng fra Bodø, egentlig to for lite. En solid kamp av oss, men vi ønsker å skape mer offensivt mot Viking.

Selv er jeg skadet, og Viking-kampen ryker mest sannsynlig. Er det en kamp spillerne gleder seg til, er det denne. Så da er det bare å backe de som er klare.

Viking har vært litt daffere utover sesongen etter en god start. Fullt mulig å slå dem. Steinthor vil vel ikke se Sandnes Ulf rykke ned og kommer sikkert til å holde litt igjen. Samtidig som Sigurdsson, Ingasson, Østbø og Bertelselen vil se et tippeligalag i sin hjemby i 2015 også.

Støtt oss og møt opp til en kjempefest på fredag!

Jeg har fortsatt å undersøkt litt mer om gutta på laget, slik jeg gjorde i forrige blogginnlegg. Her er spørsmålene jeg stilte til spillernes bedre halvdel:

1. Fortell meg noe jeg ikke vet om din kjæreste

2. Beskriv han med tre ord.

3. Har han noen sære forberedelser/ritualer før og etter kamp?

Her er Kenneth sammen med en av Sandnes Ulfs mest trofaste supporter Andreas. Til venstre er den Russiske prøvespilleren Igor, som trente med oss i fjor.

Kenneth Sola

1. Blir aldri sur (kun på banen), dødsgod til å stå på vannski.

2. Omsorgsfull, utrolig snill og ærlig.

3. Før kamp: Slappe av etter kamp: Flaske med øl og slappe av.

På instagram kan man se at Kent liker å ta sit ups.

Kent Eriksen

1: Overrasker mer enn mann skulle tro med husvask og roser, utrolig nok.

2: Utadvendt, snill og veldig deilig mage.

3: Ikke noen sære ritualer, som jeg vet om i hvert fall (ikke alt mann bør eller vil vite av hva som skjer i garderoben før/etter kamp).