DIREKTE SØNDAG KLOKKEN 15.30:

Vi tar innpå Sogndal og Brann. Søndag klokka 20 er vi tre poeng bak kvalik.

Ja, vi har spilt fire uavgjorte på rad. Det er bra ikke å tape, men uavgjort i de siste åtte kampene holder ikke til Tippeliga neste år.

Vi har tatt inn poeng på de foran oss på tabellen. Det er bedre at vi spiller uavgjort, og de taper, enn at alle lagene på nedre halvdel vinner.

Dette er noe vi spillere ikke kan ha fokus på når vi trener og klokka 15.30 på søndag. Vi må ta kamp for kamp, minutt for minutt. Tenke prestasjon, ikke resultat.

Landslagspause

Landslagshelg er som regel en fin avkobling. Man får tid med familie og kobler av. Men jeg skulle gjerne spilt tre kamper i uka ut sesongen. Etter skade kribler det ekstra i beina.

Her ser du alle ungene på tivoli. Ikke alle like begeistret.

Omtrent det eneste kjipe med å spille fotball er at det er nesten ingen frihelger. Nesten alt handler om kampen som ska spilles på søndagen. Denne "frihelga" kunne jeg ha klart meg uten. Man har så lyst å spille neste kamp og endelig få en seier. Kenneth Sola og kona inviterte familien og meg med til Lyngdal på hyttetur. Badeland, god stemning og tivoli gjorde at helga ble en suksess.

Mitt Valg

Sandnes Ulf reiser ofte rundt til skoler i nærmiljøet og holder foredrag, skriver autografer og for å dele ut billetter. Vi samarbeider tett med Lions, som også pryder ryggen vår under kamper.

Medieansvarlig Morten er av og til med på oppdragene. Han bruker å si at han er spiller.

Trond Rekstad fra Lions har holdt kurs for oss. Mitt Valg handler om å inkludere alle i en klasse eller gruppe, unngå mobbing, vise respekt og så videre. Vi har også leker for ungene som passer til temaene vi tar opp, hvor vi evaluerer etter hver lek. Til slutt vi forteller om egne opplevelser som skal være litt treffende for ungene i femte klasse.Sist jeg var ute på Mitt Valg, fortalte Anel om hvordan det var å vokse opp i Kosovo. Ungene satt med store øyne da Anel snakker om enkle kår fra Kosovo. Dette gjør inntrykk.

Dette er også en bevisst strategi fra klubben for å gi noe tilbake til samfunnet og for å få større oppslutning rundt klubben.