Den profilerte Premier League— og FIFA-dommeren Mark Clattenburg får ikke dømme Premier League til helgen, fordi han brøt interne regler i forbindelse med kampen mellom West Bromwich og Crystal Palace.

Dommerinstruksen sier at dommeren og assistentene skal reise sammen til kamp, men Clattenburg kom i sin egen bil, fordi han skulle rekke en Ed Sheeran-konsert etter kampen, skriver Daily Mail.

I tillegg brøt han dommerforeningens regler da han hadde en samtale med Crystal Palace-manager Neil Warnock på tomannshånd etter kampen. De ønsker ikke at dommeren skal komme i en situasjon der det står påstand mot påstand om hva som ble sagt.

Kampen på The Hawthorns endte 2-2, etter at Warnock mente laget hans ble snytt for to poeng. Premier League har ikke kommentert saken og henviser til at det er en intern sak.

Clattenburg har vært innblandet i mange kontroversielle episoder i karrieren. Han har vært beskyldt, og frikjent, for rasistiske utsagn mot Jon Obi Mikel, han ble permittert på grunn av mistenkte økonomiske misligheter i firmaet han drev og han var dommeren som ikke godkjente Pedro Mendes’ mål på Old Trafford, selv om hele ballen og hele keeperen var inne i målet.

Clattenburg dømmer Tottenham igjen onsdag, når de møter Brighton i ligacupen.