Manchester United — Chelsea 1-1

Over tre minutter på overtid banket Robin van Persie (31) inn det utrolig viktige utligningsmålet for Manchester United mot Chelsea i går. Stemningen på Old Trafford tok fullstendig av - både blant publikum og spillere. Og målscoreren var intet unntak.

Louis van Gaal og José Mourinho takker hverandre for kampen etter 1-1 på Old Trafford i går. Foto: Reuters

Van Persie rev av seg drakten og kastet den fra seg i ren og skjær glede. Og han fikk selvfølgelig gult kort av dommer Phil Dowd. Akkurat det var ikke Uniteds manager spesielt fornøyd med.— Reaksjonen hans etter scoringen var dum, sa Louis van Gaal, ifølge The Independent.

- Ikke smart

— Du kan være oppspilt, men du trenger ikke å dra av deg drakten, for da får du gult kort. Og det er ikke så smart, fortsatte United-sjefen.

Didier Drogba så lenge ut til å bli den store helten på Old Trafford i går - med sin første seriescoring etter returen til Premier League.

Reuters

Ivorianeren knuste Rafael i lufta på en corner og stanget inn 1-0 like etter pause. Men på overtid tok kampen en brå vending. Branislav Ivanović fikk sitt andre gule kort for kvelden, da han laget frispark nede ved Chelseas høyreside. Dermed var London-klubben en hodesterk spiller mindre. På det påfølgende innlegget fra Angél Dí Maria vant Uniteds Fellaini den første duellen før Robin van Persie var først på nedfallsfrukten og banket inn 1-1-målet.

PS! Manchester United ligger nå på 8. plass i Premier League med 13 poeng. Fortsatt er det hele ti poeng opp til José Mourinhos Chelsea, som leder fire poeng foran Southampton.