FOR CELTIC: Jo Inge Berget i aksjon i Warszawa. FOR CELTIC: Jo Inge Berget i aksjon i Warszawa. Foto: Digitalsport

- Berget tilbake til Cardiff i januar

Celtic-trener Ronny Deila ønsker ikke å ha med Jo Inge Berget videre.

I det som var den mest helnorske overgangen i britisk fotball denne sommeren, hentet Ronny Deilas Celtic angriperen Jo Inge Berget på lån, fra Ole Gunnar Solskjærs Cardiff.

Mye har endret seg siden den julidagen. Solskjær er ferdig i Cardiff, og nå virker det heller ikke som at Deila er spesielt lysten på å beholde Berget. Det melder flere britiske medier, deriblant STV Sport.

Lite spilletid

Låneavtalen går uansett ut i januar, men Celtic sikret seg en opsjon på kjøp i avtalen. Denne opsjonen skal Ronny Deila og Celtics sportslige ledelse altså ikke være interesserte i å benytte seg av.

— Vi har ikke bestemt oss ennå, men jeg tror Jo Inge trenger spilletid og derfor vil se seg om etter andre muligheter, sier Deila til Evening Times.

Berget fikk spilletid i Champions League-kvalifiseringskampen på bortebane mot Legia Warszawa, selv om kampen kun ble spilt to dager etter at han ankom på lån.

Siden Europa League-kampen mot Dynamo Zagreb i oktober har imidlertid ikke Berget fått spilletid.

En annen av Celtics lånesoldater, svensken John Guidetti, har imponert stort i Celtic. Det har gjort Bergets vei til førstelaget vanskeligere.