KAN SMILE: Etter en tøff start på Celtic-karrieren, kan Ronny Deila koste på seg et smil. Nå går det oppover med hovedstadsklubben. Foto: Digitalsport

Lørdagens seier var lagets femte strake i seriesammenheng. Men Ronny Deila var ikke helt fornøyd med det han fikk se av sitt mannskap.– Det var en svak prestasjon av oss. Jeg forventet mer. Vi presset ikke godt nok sammen, og vi var altfor lite kompakte før pause. Men det er selvsagt positivt at vi får tre poeng ut av kampen, sa Deila etter kampen ifølge NTB.

Celtic tok ledelsen hjemme mot Dundee like før pause ved Anthony Stokes. Han headet inn et frispark fra Kris Commons.

Topper tabellen

Svenske John Guidetti har vært en stor suksess i Celtic etter utlånet fra Manchester City. Og lørdag scoret han igjen da han ordnet 2-0 etter 54 minutter.

Dundee skapte ny spenning med David Clarksons redusering til 1-2 etter 58 minutter.

Det endte 2-1, og Celtic topper skotsk eliteserie med 29 poeng. Inverness, Dundee United og Hamilton følger like bak, men de har en kamp mer spilt enn Celtic.

Stefan Johansen spilte hele kampen for Celtic, mens Jo Inge Berget ble sittende på benken.