Se scoringen i Bodø/Glimt-Rosenborg 1-0 i vinduet ovenfor

ASPMYRA: — Det vil være feil av meg å si at vi som har spilt mye ikke begynner å merke det. Det er klart at det er tøft, sier Mike Jensen.

Trenger ikke gå utover kvaliteten

Rosenborgs Mike Jensen må konstatere at trønderne reiser fra Aspmyra uten poeng. Foto: NTB Scanpix

Kapteinen snakker om «mangel på kvalitet og sprut». Nå åpner han for at trener Kåre Ingebrigtsens tøffe treningsregime kanskje bør mykes noe opp.— Det blir nok et tema at vi kanskje må skru litt ned på mengden. Det kan vi fint gjøre uten å skru ned på kvaliteten. Dette er noe vi må vi finne fram til, og vi har såpass dyktige folk som følger med oss - både fysioterapeuter og fysisk trener – at det tror jeg de har kontroll på, sier han.

Ifølge trener Kåre Ingebrigtsen, er det ikke rom for store forandringer.

— Vi er jo ikke flere, og spiller med alt vi har. Jeg ser ikke at vi er slitne. Da er det i så fall mer på det mentale planet, sier han.

— Elendig

Mike Jensen freste etter tapet mot Glimt, og nærmest spyttet ut sin dom over innsatsen.

— Det var elendig. Jeg er virkelig lei av å tape mot bunnlag. Man skal passe på ikke å evaluere for hardt når man er forbannet, men det irriterer meg virkelig at vi ikke kan score mot slike lag, sier han.

Formsvikt

Med tapet mot Bodø/Glimt, har RBK levert tre svake forestillinger på rad. Kapteinen innrømmer glatt at laget nå strever med å holde prestasjonene på nivå med den strålende vårsesongen.

— Vi er inne i en utfordrende periode, og i de siste tre kampene har vi ikke spilt på vårt nivå. Så ærlige skal vi være. Det er mest offensivt vi sliter, bakover er vi ok. Vi trenger mer kvalitet, og den lille ekstra poweren i spillet vårt. Vi har spilt mange kamper. Det kan være en av grunnene til mangler det siste i løpene, duellene og avslutningene - men det er litt vrient å svare bastant på om det er derfor, sier han.