BODØ (Adressa.no): — RBK gjorde ikke som jeg ville, sier Vieux Sané om årsaken til at han ikke havnet på Lerkendal - til tross for at klubbene var enige om en overgangssum.

Handler kun om penger

Til adressa.no forteller han om hva som skjedde mens eliteserien hadde en liten pause i sommer.

— Stig Inge Bjørnebye besøkte meg hjemme i Senegal. Vi spiste en god middag sammen, og hadde en god samtale om fotball og om Rosenborg. Jeg er full av respekt for ham, og var svært interessert i å komme til RBK. Alle kjenner Rosenborg, og de skal spille i Europa. Men da jeg kom tilbake til Norge, ga de meg et tilbud som var alt for dårlig. Derfor ble det ikke noe av, sier han

— Handlet det om kontraktslengde og den slags, eller stod det kun på pengene?

— Helt ærlig, så handlet det kun om penger. Så enkelt er det, sier han.

Spørsmålet om størrelsen på gapet mellom krav og tilbud bare ler stopperen vekk, og mumler noe om at han ikke krevde Ronaldo-lønn.

God nok for alle verdens lag

Stopperen var en bauta i hektiske sluttminutter på Aspmyra. Uten ham i midtforsvaret hadde RBK fått med seg poeng hjem, så god var han. Og han er ikke veldig beskjeden på spørsmålet om han kunne gjort tilsvarende jobb i midtforsvaret til RBK.

— Jeg kjenner mine kvaliteter, og vet at jeg kunne spilt på alle lag i verden.

- Alle lag?

— Ja. Alle lag i verden. Og med det mener jeg ikke å være arrogant – jeg mener det oppriktig. Jeg tror på det jeg gjør, jeg tror på spillet mitt, sier han og gliser bredt.

RBK ikke utelukket

Mens Sané intervjues av adressa.no, kommer Kåre Ingebrigtsen forbi.

— Jeg kjenner Kåre godt. Det var han som fikk meg til Bodø. Det var også han som stod bak prøvespillet mitt for RBK. Han er en veldig fin fyr, sier han.

- Men er det nå helt utelukket at du igjen kan samarbeide med Bruttern? Er døren helt lukket for en overgang til RBK?

— Jeg holder døren åpen for alle. Også RBK, selvsagt. Men da må de komme med et bedre tilbud enn sist. Da er det mulig, sier han.