Da midtbanestrategen ruslet av gresset før spillsekvensen på torsdagens trening i Maspalomas, visste de fleste at det var det siste de så av Selnæs på feltet.

foto
SOLGT: Ole Selnæs sammen med Kåre Ingebrigtsen på torsdagens trening. Nå går turen til Frankrike. Foto: Ole K. Sagbakken

— Jeg regner med at de har en plan klar. I og med at det har ligget litt i kortene, så har de nok speidet på potensielle arvtagere, sier Pål André Helland.

Unner Selnæs muligheten

Den andre av Rosenborgs to store profiler sist sesong synes det både er trist og fint at Selnæs nå får muligheten i utlandet.

— Det er tungt å miste Ole. Han er en fantastisk god spiller og en fantastisk god kompis. Men sånn er fotballen, og jeg unner Ole denne muligheten. Det er en stor og fin overgang for ham, sier Helland.

Ekstrem fot

foto
SKUFFET, MEN FORSTÅR: Mike Jensen mister sin midtbanemakker til Frankrike. Foto: Ole K. Sagbakken

Mike Jensen er også glad på Selnæs sine vegne, men innrømmer at han nå er spent på hva som skjer rundt den sentrale midtbaneplassen.

— Vi får se hva som skjer – om det er andre som kommer inn, eller om det er andre i stallen som må ta over. Da må noen ta et steg opp, heve nivået sitt, og ta det ansvaret som Ole tok. I en så stor klubb som Rosenborg skal det være en naturlig ting at det er nye spillere som står klare til å ta over når noen drar, sier han.

Jensen mener St.Etienne har gjort et skikkelig «scoop».

— Pasningsfoten til Ole er ekstrem. Jeg har aldri sett lignende. Den er nesten på nivået over St.Etienne. Han har et «våpen» på skyhøyt nivå, sier dansken.

Konradsen kan erstatte

foto
HER FÅR DE BESKJEDEN: Kåre Ingebrigtsen samlet spillerne etter torsdagsøkta for å informere om at Ole Selnæs er solgt til St. Etienne. Foto: Ole K. Sagbakken

Tore Reginiussen peker på Konradsen som en naturlig arvtager for Selnæs.— Anders har spilt sentralt på midtbanen i Frankrike, og kan definitivt gå inn. Men det er også andre som kan tre inn. Og spør du meg, kan også jeg ta den rollen, sier Tore Reginiussen med et lite glis.