Hertha Berlins lagbuss ble søndag beskutt. Sjåføren var på vei til å hente spillerne på togstasjonen i Bielefeld da hendelsen inntraff.

Per Ciljan Skjelbred og lagkameratene var ikke i bussen da det hele skjedde. Lagbussen var på vei til å hente troppen da de ankom Bielefeld før dagens cupkamp mot Arminia Bielefeld.

— Vi er dypt sjokkert og håper den skyldige blir tatt. Heldigvis kom bussjåføren vår fra det med kun en skramme, sa Hertha Berlis sportsdirektør Michael Preetz.

KULEHULL: Hertha Berlin la ut dette bildet på sin Twitter-profil etter skyteepisoden. Bildet viser et kulehull i frontruten. Foto: Skjermdump, Twitter

Ifølge Preetz var det en motorsyklist som avfyrte skuddet. Motorsyklisten kjørte forbi bussen før han løftet neven truende mot sjåføren. Kort etter avfyrte han skuddet.— Om det var fordi han trodde laget vårt var på bussen eller ikke, kan vi ikke si noe om. Det vil kun bli spekulasjoner, sier Preetz til BT Sport.

Politiet leter nå etter motosyklisten.

— Vi er sjokkerte over angrepet på lagbussen til Hertha. Heldigvis ble ikke våre Berlin-kollegaer skadd, skrev Bielefeld på Twitter.

På tross av den sjokkerende hendelsen skal cupkampen spilles som planlagt.

(©NTB)