Fotball , 27. april 2008 , Addecoligaen , 1. divisjonSparta Sarpsborg - Start 2-0Lars Martin Engedal og Leif Otto Paulsen , Start Foto: Digitalsport
FotballTippeligaen Eliteserien30.06.08Fredrikstad StadionFredrikstad FFK - Vålerenga VIFReservekeeper Tommy Runar blir sendt på banen av trener Anders GrönhagenFoto - Kasper Wikestad Foto: Kasper Wikestad / Digitalsport
Borgersen jubler front Foto: Jon Anders Skau
20.04.08 Adeccoligaen - Start vs AltaSør Arena - Kristiansand StadionFotograf: Petter Emil Wikøren / DigitalsportBernt Hulsker - Start - stirger til værs i kampen mot Alta Foto: Digitalsport

WEB-TV:

- Jeg husker ham som en dyktig trener og en fin fyr. Det er en god kombinasjon , sier Leif Otto Paulsen.

Starts midtbanespiller er den eneste i dagens a-stall som har hatt den tidligere Moss- og Rosenborg-treneren som sjef.

I 2004 var Tørum trener for Norges G19 lag, der Paulsen var involvert i flere kamper.

— Jeg fikk selvfølgelig ikke det store inntrykket, men jeg tror det er et bra valg for klubben, forklarer Paulsen, som i motsetning til lagkamerat Tommy Runar, fredag formiddag hadde fått med seg at Tørum ble ansatt i går.

- Er han ansatt?

— Er han ansatt? Det har ikke jeg fått med meg. Jeg har ikke med meg PC og ikke fått meldinger på mobilen. Takk for opplysningen, sier Starts keeper når fvn.no bringer ham nyheten.

Runar er på familieferie på Tenerife.

- Jeg vet ikke hvor godt Tørum kjenner oss keepere, men jeg håper at vi starter med blanke ark. Jeg har hørt mye positivt om han fra de som har spilt i Moss, så dette tror jeg blir bra , sier Grimstad-gutten.

— Det er veldig positivt det jeg har hørt. Det Virker som en fotballfaglig dyktig fyr, mener keeperkollega Kenneth Høie.

De andre Start-spillerne som uttaler seg om treneransettelsen har samme holdning.

- Vi har ventet på dette og jeg tror Start har fått en god løsning. Mitt inntrykk er at han er faglig sterk, omgjengelig og har en klar identitet, sier Borgersen – som selv kan bli en del av Starts trenerteam.

Sportsdirektør Svein Mathisen bekreftet i går at en trenertrio med Morten Rønningen og Bård Borgersen som assistenter kan være en mulig løsning.

— Det kan vi ta når den tid kommer, sier Borgersen.

Hulsker positiv

Christer Kleiven håper Tørum blir lenger enn forgjengerne han har hatt i sin korte Start-karriere. 20-åringen har blitt trent av Tom Nordlie, Stig Inge Bjørnebye, Benny Lennartsson og Arne Sandstø.

— Jeg håper vi kan ha en trener over en lengre periode denne gangen. Det tror jeg er positivt for alles del.

Også Bernt Hulsker gleder seg til å starte opp under ny trener.

– Jeg kjenner ikke fyren så godt sjøl, men synes det virker som en spennende løsning. Alle de andre spillerne jeg har snakket med har samme oppfatning. Han har bra med erfaring fra flere andre store klubber, og han har helt sikkert nyttige erfaringer og kunnskaper å rutte med. Jeg tror dette blir bra , sier Hulsker til Romsdals Budstikke.