Rune Almenning Jarstein 6

Slet med utspillene i starten av kampen. Var veldig god i feltet. Settes ikke på noen store prøver, før Hønefoss' sluttspurt.

Håkon Skogseid 5

Slet litt med Mendy og Groven før pause. Har bedre kontroll etter hvilen. Viste seg frem med et godt innlegg til Sulimani i første omgang.

Johan Lædre Bjørdal 6

God kontroll bakover, men ikke god på Hønefoss' redusering. Sigurdsson får vendt opp og skutt inne i Vikings boks i duell med Bjørdal.

Indridi Sigurdsson 5

Etter at spissene sviktet i minuttene før, tok kapteinen ansvar og hamret ballen kontant i nettet etter en corner. Involvert i siste målet.

Trond Erik Bertelsen 5

Ble sammen med Sigurdsson rundlurt på Hønefoss' utligning. Gjør frem til det en godkjent kamp.

Makthar Thioune 5

Varierer. Gjør noen dårlige valg da Viking får overganger. For eksempel å skyte fra 30 meter da Viking kommer tre mot tre.

André Danielsen 6

Varierer litt i prestasjonen ennå, men god etter skadeavbrekket. Ofte spillbar. Fungerer godt sammen ved siden av Thioune på midten.

Jon Dadi Bödvarsson 4

Islendingen får ikke til mye offensivt. Gjør det han skal defensivt. En anonym kamp.

Patrik Ingelsten 4

Ble tildelt ansvaret da Viking fikk straffe. Sikker. Kunne med en bedre pasning til Berisha, vært med på å lage 3-1 i det 92. minutt.

Trond Olsen 4

I likhet med Bödvarsson ble det mye defensiv jobb. Fikk ikke til så mye fremover.

Benjamin Sulimani 3

Lykkes med svært lite av det han prøver på. Hadde en enorm mulighet til å sende Viking i ledelsen. Ut etter 61 minutter.

King Osei Gyan

Inn for Sulimani etter 61 minutter. Byttet dyttet Thioune opp som hengende spiss.