Mandag formiddag trekkes Europaligaens 16-delsfinaler og åttedelsfinaler i Nyon, Sveits. En mulig motstander for Ronny Deilas Celtic er polske Legia Warszawa som ledes av Henning Berg.

Men Deila håper at det ikke skjer, etter alt rotet og bråket som fulgte da nettopp de to lagene møttes i kvalifiseringen til Champions League.

— Et annet lag nå

Legia knuste Celtic 6-1 over to kamper, men mistet plassen fordi de hadde brukt en spiller som ikke var berettiget. Legia-formann Dariusz Mioduski mente at rettferdigheten seiret da Celtic senere ble slått ut av Maribor i Champions League-kvaliken.

Dermed havnet både Celtic og Legia i Europaligaen.

— Vi har møtt dem allerede, så det hadde vært fint å trekke et annet lag. Får vi Legia vil ikke det være noe problem for meg personlig. Men jeg tror heller ikke at UEFA ønsker at vi møter hverandre, sier Deila til Daily Record og andre skotske medier.

Deila fikk en dårlig start i Celtic, og 1-6 sammenlagt mot det polske laget var direkte pinlig. Siden har lykken snudd for nordmannen, både i Europaligaen og i den hjemlige skotske ligaen som toppes av Celtic.

— Vi er et helt annet lag nå, så det blir en annerledes kamp dersom vi skal møte dem igjen, tror Deila.

— Uansett hvem vi trekker så blir det en tøff kamp. Å gå videre og å fylle stadion er vår målsetting.

- Godt forhold til Henning

Deila hevder at han har null problemer med Henning Berg, Legias trener.

— Jeg har ikke pratet med Henning siden etter kampen sist. Men vi har et godt forhold, og jeg er glad på hans vegne for at laget hans gjør det bra, sier Deila.

Trolig vil tenningsnivået være ekstra høyt i Legia-garderoben før kamp dersom mandagens trekning går slik Deila ikke håper. Polakkene følte seg regelrett snytt for en Champions League-plass.

Legia må spille sin neste hjemmekamp for tomme tribuner. UEFA straffet klubben på grunn av rasisme fra supporterne under kampen mot Lokeren forrige måned.